O nama

CASA BELLA NEKRETNINE d.o.o je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina sa sjedištem u Rijeci, vođena od mladih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u svijetu nekretnina. Sa znanjem i iskustvom kojeg posjedujemo želimo se plasirati na tržište kao agencija koja svakom potencijalnom klijentu pristupa sa jednakim žarom, te je kod nas svaka nekretnina na prvom mjestu.
Vjerujemo kako je osobni pristup svakom klijentu i svakoj nekretnini, te detaljno razumijevanje Vaših potreba ključ uspješnog pronalaska savršene nekretnine. Svima pristupamo na jednaki način, te želimo proces pronalaska idealne nekretnine učiniti ugodnim i zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Zajedno rastemo s jedinom misijom - biti najbolji u onome što radimo, kako bismo najbolje mogli služiti u svim vašim potrebama vezanima uz nekretnine. Nadamo se da ćete nam pokloniti svoje povjerenje i omogućiti da vam pokažemo našu svrhu u praksi.
Radujemo se suradnji s Vama!

Vaš Casa Bella tim

 

Zašto Casa Bella?

1. Pravna sigurnost
Naša agencija upoznata je sa svim pravnim propisima i zakonima u RH, stoga našim klijentima pružamo maksimalnu pomoć i sigurnost pri dokumentaciji u vezi prodaje ili najma nekretnine, obavljamo potpisivanje ugovora, uknjižbu vlasništva te prebacivanje režija na novog vlasnika.

2. Brzina prodaje nekretnine
Upoznati smo s tržištem te uz dobro oglašavanje na pravom mjestu možemo u što kraćem roku pronaći kupca za nekretninu.

3. Realna procjena nekretnine
Prodavatelji su emocionalno vezani za svoju nekretninu, dok mi profesionalno bez uključivanja emocija možemo odrediti tržišnu vrijednost nekretnine s obzirom da smo u toku s tržištem.

4. Agenti s iskustvom
Mi kao Pravi stručnjaci za nekretnine možemo Vas voditi kroz hrpe papirologije potrebne da Vaš san postane stvarnost, obračamo pažnju  na sve značajke pri kupnji ili prodaji koje bi klijent mogao propustiti, pregovaramo za Vas te na kraju Vas vodimo na put prema ostvarenju krajnjeg cilja!

Na pravom ste mjestu!!!


OPĆI UVJETI POSLOVANJA
PRAVILA PRIVATNOSTI
UVJETI KORIŠTENJA